Vores samarbejdspartnere

Sammen skaber vi innovative IT-løsninger

Arrow ECS

IT-løsninger som kan imødekomme fremtidens udfordringer

Arrow ECS er en teknologivirksomhed der leverer innovative IT-løsninger, på et globalt marked og er med til at løse komplekse udfordringer for virksomheder.
Med fokus på fremtiden, bestræber Arrow sig altid på at udvikle og forbedre deres produkter til at kunne være på forkant med fremtiden, indenfor teknologien. Den vision har muliggjort at Arrow i dag dækker over 85 lande og har mere end 19.600 medarbejdere, som hver dag arbejder hårdt på at skabe værdi for deres kunder.

Besøg hjemmeside
 

Columbus

Når du vil transformere, maksimere og fremtidssikre din forretning digitalt

Columbus er en global konsulentvirksomhed som hjælper virksomheder med at transformere og fremtidssikre deres forretning digitalt.
Hos Columbus bliver der lagt stort fokus på at være digitale rådgivere for at give deres kunder indsigt i deres data og optimere deres processer, på grundlag af brancheindsigt og stærke tekniske kompetencer.

Besøg hjemmeside
 

CONSULENDO

IT-løsninger til virksomheder siden 2013

Consulendo hjælper virksomheder med at få indsigt i deres data og er specialiseret i Business Intelligence og rapportering. De fokuserer primært på Dynamics 365 Business Central og Dynamics NAV.
Damian Pawel og Henrik Lyngsø, som driver Consulendo, kan med deres dedikation og troværdighed skabe en tryg ramme for deres kunders data og på den måde løfte dem til et nyt niveau

Besøg hjemmeside
 

DYNATEAM

IT-løsninger og service med mennesker i fokus

Dynateam udspringer af dynamic og teamspirit og er skabt på den tanke at IT skal ses som et kontinuerligt udviklingspotentiale, da mennesker konstant udvikler sig.
Det er netop også mennesket som i høj grad er i fokus hos Dynateam og værdier som ansvar, loyalitet og kreativitet bliver vægtet lige så højt som kompetencer indenfor programmering og analysering.

Besøg hjemmeside
 

INSIGHT SOFTWARE

Hurtig adgang til de rigtige data

InsightSoftware står bag Jet Analytics som er med til at forbedre de ansattes produktivitet og optimerer virksomhedens ydeevne med let adgang til analyser og rapporter, på en hurtig og fleksibel måde. Jet Analytics giver nemlig mulighed for selv at lave de ønskederapporter og få kontrol over egne data på en enkel og tilgængelig måde.

Besøg hjemmeside

 

JCD A/S

IT-løsninger til virksomheder i alle brancher i mere end 30 år

JCD A/S er specialister i at lave IT-projekter indenfor retail, butiksløsninger, webudvikling og design, samt sikkerhed, digitalisering og Modern Worplace.
De har mere end 30 års erfaring med at håndtere komplekse IT-løsninger for deres kunder, både når det gælder drift og rådgivning.

Besøg hjemmeside
 

Lemon Marketing

Specialister i digital markedsføring

Lemon Marketing er et digitalt marketing bureau med benene plantet solidt i den jyske muld i Odder. SEO er en af deres spidskompetencer og med en holistiske tilgang til salg og marketing sikrer de en strømlinet og komplet kunderejse - lige fra at potentielle leads bliver gjort opmærksom på en virksomhed, til de bliver loyale kunder.


Besøg hjemmeside

 

MAVEN

Skaber viden med data på en kreativ og nytænkende måde

Maven er med til at fremtidssikre virksomheders data management system, integration, opbevaring og rapportering. De arbejder i løsningsorienterede teams sammen med deres kunder, for at skabe og tilegne viden og derved sørge for at deres kunder når deres mål. Mavens løsninger bygger stærkt på modern data warehouses, business intelligence og machine learning

Besøg hjemmeside
 

MICROSOFT

Mulighed for at opnå mere

Microsoft er en global koncern som giver mennesker mulighed for at fremme deres præstation og for at udtrykke deres kreativitet. Microsoft er en virksomhed som værner højt om deres sociale ansvar og står derfor bag mange tiltag for at forbedre leveomstændigheder for udsatte mennesker, i hele verdenen. Deres innovative udvikling ligger på samme tid grundlag for utallige eksterne applikationer og er derfor en helt essentiel spiller på det globale marked.

Besøg hjemmeside
 

PARTNERS IN PERFORMANCE

Et autentisk samarbejde på tværs af 6 kontinenter

Partners in Performance er grundlagt med en vision om at skabe et anderledes konsulentfirma indenfor forretningsudvikling. De lægger vægt på at indgå et autentisk samarbejdede med deres klienter, for at slippe deres fulde potentiale løs og skabe reelle forandringer på tværs af organisationen.
I dag består PIP af 650 medarbejdere og spreder sig ud over 6 kontinenter, for at give den bedste service, hvor der er er brug for den.

Besøg hjemmeside
 

Syncopa

Specialister indenfor B2B salg

Syncopa er specialister i B2B salg indenfor SaaS og tech- branchen i norden. De hjælper virksomheder med at skalere, ved at tilbyde salg som en konsulentydelse.  Deres salgs framework kombineret med best practise indenfor B2B lead generering danner grundlag for et succesfuldt samarbejde omkring salgsprocesser.  



Besøg hjemmeside

 

TIMEXTENDER

Giver tid til tilbage til virksomheder

TimeXtender er en dansk virksomhed som har udviklet den motor der gør det muligt at bygge moderne data-management platforme, ved minimal brug af kode. Platformen indsamler, behandler og præsenterer brugernes data i near-real tid i deres ønskede format. Hos TimeXtender er hovedbudskabet: ved at virksomheder automatiserer deres processer giver det medarbejderne tid til at arbejde med det som virkelig betyder noget.

Besøg hjemmeside
 

XAGO SOFTWARE AS

Højt specialiserede ERP-systemer til maskinudlejning og salg, samt servicevirksomheder

Xago Software AS leverer ERP systemer til makinudlejning, maskinsalg og service orienterede virksomheder og hjælper med at optimere virksomheders processer for at opnå deres maksimale potentiale. Deres team består af udviklere og konsulenter som alle brænder for at finde de bedste løsninger til deres kunder og med over 20 års specifik brancheerfaring kan de give konkret og præcis rådgivning.

Besøg hjemmeside