Vores samarbejdspartnere

JCD A/S

IT-løsninger til virksomheder i alle brancher i mere end 30 år

JCD A/S er specialister i at lave IT-projekter indenfor retail, butiksløsninger, webudvikling og design, samt sikkerhed, digitalisering og Modern Worplace.
De har mere end 30 års erfaring med at håndtere komplekse IT-løsninger for deres kunder, både når det gælder drift og rådgivning.

Læs mere om JCD
 

Columbus

Når du vil transformere, maksimere og fremtidssikre din forretning digitalt

Columbus er en global konsulentvirksomhed som hjælper virksomheder med at transformere og fremtidssikre deres forretning digitalt.
Hos Columbus bliver der lagt stort fokus på at være digitale rådgivere for at give deres kunder indsigt i deres data og optimere deres processer, på grundlag af brancheindsigt og stærke tekniske kompetencer.

Læs mere om Columbus
 

DYNATEAM

IT-løsninger og service med mennesker i fokus

Dynateam udspringer af dynamic og teamspirit og er skabt på den tanke at IT skal ses som et kontinuerligt udviklingspotentiale, da mennesker konstant udvikler sig.
Det er netop også mennesket som i høj grad er i fokus hos Dynateam og værdier som ansvar, loyalitet og kreativitet bliver vægtet lige så højt som kompetencer indenfor programmering og analysering.

Læs mere om DYNATEAM
 

MAVEN

Skaber viden med data på en kreativ og nytænkende måde

Maven er med til at fremtidssikre virksomheders data management system, integration, opbevaring og rapportering. De arbejder i løsningsorienterede teams sammen med deres kunder, for at skabe og tilegne viden og derved sørge for at deres kunder når deres mål. Mavens løsninger bygger stærkt på modern data warehouses, business intelligence og machine learning

Læs mere om Maven
 

CONSULENDO

IT-løsninger til virksomheder siden 2013

Consulendo hjælper virksomheder med at få indsigt i deres data og er specialiseret i Business Intelligence og rapportering. De fokuserer primært på Dynamics 365 Business Central og Dynamics NAV.
Damian Pawel og Henrik Lyngsø, som driver Consulendo, kan med deres dedikation og troværdighed skabe en tryg ramme for deres kunders data og på den måde løfte dem til et nyt niveau

Læs mere om Consulendo
 

PARTNERS IN PERFORMANCE

Et autentisk samarbejde på tværs af 6 kontinenter

Partners in Performance er grundlagt med en vision om at skabe et anderledes konsulentfirma indenfor forretningsudvikling. De lægger vægt på at indgå et autentisk samarbejdede med deres klienter, for at slippe deres fulde potentiale løs og skabe reelle forandringer på tværs af organisationen.
I dag består PIP af 650 medarbejdere og spreder sig ud over 6 kontinenter, for at give den bedste service, hvor der er er brug for den.

Læs mere om Partners in Performance
 

XAGO SOFTWARE AS

Højt specialiserede ERP-systemer til maskinudlejning og salg, samt servicevirksomheder

Xago Software AS leverer ERP systemer til makinudlejning, maskinsalg og service orienterede virksomheder og hjælper med at optimere virksomheders processer for at opnå deres maksimale potentiale. Deres team består af udviklere og konsulenter som alle brænder for at finde de bedste løsninger til deres kunder og med over 20 års specifik brancheerfaring kan de give konkret og præcis rådgivning.

Læs mere om Xago