Business Intelligence & Analytics Day

Business Intelligence & Analytics Day

Vi deltager i ComputerWorlds Business Intelligence & Analytics Day!

Virksomheder konkurrerer i dag på data – ikke fordi de kan, men fordi de skal. Vi er vidner til en spændende æra, hvor øgede rapporteringskrav, AI/ML og selvfølgelig BI har sat data er i centrum.

Forestil dig, hvis du kunne høste alle fordelene gemt i dine data uden behov for store og kostbare projektforløb og specialiserede ressourcer. Eller at din data automatisk blev indsamlet, renset og klargjort, uden at du skulle løfte en finger. Og tænk hvis løsningen var skalérbar og tilpassede sig ny teknologi, så den kunne opfylde din virksomheds behov nu OG i fremtiden.

Vi har en god nyhed til dig. Lad os introducere dig for fremtidens Business Intelligence.

Automatiserede dataplatforme er ikke kun er løsningen på nutidens udfordringer, men også nøglen til at forme morgendagens succes. I dette oplæg vil René dykke ned i, hvordan du kan få det bedste fra begge verdener: en kraftfuld back-end og avancerede Power BI visualiseringer i front-end. Desuden kigger vi ind nyeste muligheder med Power BI og hvordan man implementer ”Planlægning og budgettering” med write-back direkte ind i PowerBI.

Tilmeld jer begivenheden her, og undgå at gå glip af brugbar viden om fremtidens BI
https://computerworldevents.dk/1363/business-intelligence-day-2024

Dato

14 mar 2024
Expired!

Tid

08:30 - 13:30

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *